Netwerkavond voor startende ondernemers

Pitchen en netwerken is het thema van de volgende gratis netwerkavond van Starterscollectief Veluwe. Deze vindt plaats op dinsdag 9 april vanaf 19.30 uur bij Dutch Golf in Hattem.

Slijpen aan pitches
Ben jij een startende of in de afgelopen 5 jaar gestarte ondernemer? En wil jij met jouw pitch aan de slag of deze aanscherpen en tegelijk andere gestarte ondernemers ontmoeten? Sluit je dan aan bij het starterscollectief Veluwe en kom naar de netwerkavond.

Vervolg op succesvolle bijeenkomst
De organisatoren: ‘De vorige netwerkbijeenkomst, waarbij startende ondernemers werden begeleid in het maken van een goede pitch voor hun bedrijf, was een groot succes. Als vervolg daarop gaan we deze keer de uitdaging aan om naar elkaars pitches te luisteren en die met elkaar verder aan te scherpen. Ondernemerscoaches Edith Stegeman en Wendy de Haan zullen opnieuw daarbij helpen met adviezen en tips.
Een unieke kans om niet alleen te laten zien wat jij met jouw bedrijf te bieden hebt, maar ook waardevolle feedback te ontvangen en anderen te helpen met hun presentaties. Laat je inspireren door de verscheidenheid aan ondernemersverhalen en ontdek nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en groei!’

Netwerken
Tijdens de avond is er volop gelegenheid om te netwerken en connecties te maken. Wethouder Margriet Brouwer van de gemeente Hattem zal ook aanwezig zijn om de starters te ontmoeten, evenals Ton Heddema van de Ir. R.R. van der Zeestichting.
Wie deel wil nemen aan deze activiteit meldt zich aan via https://www.starterscollectiefveluwe.nl/event-details/netwerken-pitchen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in