Bedrijfsvoetbaltoernooi in Hattem

Op vrijdag 15 september 2023 organiseert de v.v.Hattem een bedrijventoernooi waarbij gestreden gaat worden om de Company Cup. Het toernooi is bedoeld als een recreatief sportief evenement voor bedrijven uit Hattem e.o. Om het recreatieve karakter van het toernooi te waarborgen spelen de teams met 5 spelers/speelsters tegen elkaar (incl. doelverdediger en wisselspelers uiteraard toegestaan) en wordt gespeeld op velden van 40×20 meter.

Plezier en teambuilding voor alle bedrijven
Hierdoor kunnen ook kleinere bedrijven deelnemen. Daarnaast is het expliciet de bedoeling van de organisatie van het bedrijventoernooi om de Company Cup, dat teams zijn samengesteld uit werknemers van het betreffende bedrijf en evt. direct betrokkenen bij het bedrijf. De organisatie wil daarmee een evenement organiseren waar plezier, teambuilding, netwerken en een potje voetbal samenkomen.

Feestelijke afsluiting
Om het voor deelnemers en supporters een onvergetelijk evenement te maken, kan zowel winst als sportieve deelname gevierd worden tijdens een barbecue en een feestavond met muziek en een optreden van een artiest.

Aanmelden
Alle relevante informatie en de mogelijkheid tot inschrijven voor het bedrijventoernooi om de Company Club is te vinden op www.vvhattem.nl/bedrijventoernooi. Het mag duidelijk zijn dat er een grens is aan het aantal deelnemende teams aan dit toernooi, dus wees er snel bij.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in