Adverteren bij RTV Hattem

RTV Hattem is al meer dan 25 jaar de lokale omroep van Hattem.
Wij verzorgen een dagelijkse stroom aan nieuws en andere programma’s via radio, tv, tekst-tv, internet en sociale media. Dit is mogelijk dankzij een enthousiast team van vrijwilligers. Profiteer van onze naam en adverteer via onze kanalen!

Communiceer op laagdrempelige wijze met de inwoners van Hattem
Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars. Stuk voor stuk voorbeelden van hoe u kunt adverteren bij RTV Hattem. Veel lokale klanten zijn al bekend met adverteren via RTV Hattem.  Zij kiezen voor ons vanwege het goede bereik, de multimedia-mogelijkheden en onze link naar de directe leefomgeving van de kijkers, luisteraars en bezoekers van onze website.

Waarom adverteren bij RTV Hattem?
Steeds meer mensen ontdekken de kracht van reclame op lokale radio en tv. Onderzoek van DVJ Insights in toont aan dat mensen lokale media vaker gebruiken om aan informatie over hun omgeving of woonplaats te komen dan regionale media. Daarnaast is het maken van reclame op de lokale omroep verrassend goedkoop vergeleken met de gedrukte media!

Krachtige boodschap via RTV Hattem
Met een commercial op RTV Hattem komt uw boodschap krachtig over. De reclameblokken draaien de hele dag mee en uw commercial wordt enkele malen per dag uitgezonden. Radio en tv zijn niet alleen rondom Hattem te ontvangen. Net als onze website kan dit wereldwijd.

Tariefkaart
Uiteraard kunnen we maatwerk bieden om u te helpen met het uitdragen van uw boodschap. Neem daarvoor contact met ons op via redactie@rtvhattem.nl. Ook hebben we standaardtarieven voor TV-spots, advertenties of artikelen op de website en radiocommercials. Hiervoor kunt u de tariefkaart bekijken.

Afspraak maken?
Omdat er vele mogelijkheden zijn maken wij graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via redactie@rtvhattem.nl