Wie zijn wij | Adverteren

RTV Hattem is al meer dan 25 jaar de lokale omroep van Hattem.
Wij verzorgen een dagelijkse stroom aan nieuws en andere programma’s via radio, tv, tekst-tv, internet en sociale media. Dit is mogelijk dankzij een enthousiast team van vrijwilligers.

Ben jij al vriend van RTV Hattem?
Je kunt RTV Hattem steunen met een jaarlijkse donatie van EUR 10,-. Meer mag natuurlijk ook. 🙂 Klik hier!

Communiceer op laagdrempelige wijze met de inwoners van Hattem
Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars. Stuk voor stuk voorbeelden van hoe u kunt adverteren bij RTV Hattem. Veel lokale klanten zijn al bekend met adverteren via RTV Hattem.  Zij kiezen voor ons vanwege het goede bereik, de multimedia-mogelijkheden en onze link naar de directe leefomgeving van de kijkers, luisteraars en bezoekers van onze website.

Waarom adverteren bij RTV Hattem?
Steeds meer mensen ontdekken de kracht van reclame op lokale radio en TV. Onderzoek van DVJ Insights in toont aan dat mensen lokale media vaker gebruiken om aan informatie over hun omgeving of woonplaats te komen dan regionale media. Daarnaast is het maken van reclame op de lokale omroep verrassend goedkoop vergeleken met de gedrukte media!

Krachtige boodschap via RTV Hattem
Met een commercial op RTV Hattem komt uw boodschap krachtig over. De reclameblokken draaien de hele dag mee en uw commercial wordt enkele malen per dag uitgezonden. Radio en tv zijn niet alleen rondom Hattem te ontvangen. Net als onze website kan dit wereldwijd.

Afspraak maken?
Omdat er vele mogelijkheden zijn maken wij graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via redactie@rtvhattem.nl