Wereldbedrijf Shimano komt naar bedrijventerrein H2O

Shimano Benelux komt naar het bedrijventerrein H2O. Het bedrijf laat er een nieuw duurzaam pand bouwen dat dienst zal doen als kantoorpand met moderne werkplekken, maar ook een trainingscentrum en inspirerende showroom zullen hier gevestigd worden. Palazzo ontwierp het nieuwe pand omdat zij in staat zijn om een inspirerende werkomgeving te creëren en zo karaktervolle, duurzame en dienstbare gebouwen te ontwerpen. De mens staat hierin centraal. De planning is dat het nieuwe pand begin 2025 in gebruik genomen kan worden.

Enorme groei vraagt om toekomstbestendig vakmanschap
“Afgelopen jaren is Shimano Benelux enorm gegroeid en wordt de vraag naar onze producten en diensten ieder jaar groter. Om verder te kunnen groeien en om aan de continue veranderende eisen van onze klanten te kunnen voldoen is het noodzakelijk dat we ons toekomstbestendig organiseren. Dat vraagt ook om de meest optimale werkplekken. Ons nieuwe kantoorpand is dan ook een uitstekende en inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers. Naast optimale werkplekken is er voldoende ruimte voor een modern trainingscentrum en een interactieve showroom”, dat laat René Veenhuizen weten, hij is Managing Director Noord-West Europad.

Toekomstbestendig en duurzaam
Het nieuwe kantoor zal bijna 4000m2 groot worden en dus gelegen op het H2O bedrijvenpark in Hattem. Het biedt voldoende groei- en inspiratiemogelijkheden voor medewerkers en klanten in de Benelux. De keuze voor H2O was een bewuste keuze omdat het bedrijvenpark de toepassing van duurzame energiebronnen stimuleert (geen gasnetwerk). H2O is daarnaast Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) gecertificeerd. Een concreet pakket aan maatregelen op het gebied van verlichting, parkeren, collectieve beveiliging, verkeersveiligheid en brandpreventie dragen bij aan het gevoel van veiligheid en het verminderen van schade. Ook de vernieuwde aansluiting op de A28 speelt mee.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in