Gratis workshop voor mantelzorgers uit Epe, Heerde en Hattem

De Steunpunten Mantelzorg van de gemeenten Epe, Hattem en Heerde organiseren in samenwerking met MantelzorgNL, een workshop van twee dagdelen met de titel “Natuurlijk, een Netwerk.”

Tijdens deze workshop gaat een ervaren trainer van MantelzorgNL met je in gesprek over de mogelijkheden om een sociaal netwerk rondom jouw zorgvrager te vormen, te versterken en te vergroten.

Tools
“Aan de orde komen de drempels die je als mantelzorger ervaart om hulp in te roepen van het sociale netwerk, een methodiek om deze vraagverlegenheid te overwinnen en het uitwisselen van voorbeelden en praktijkervaringen,” aldus Monique Scholten, coördinator Steunpunt Mantelzorg in Hattem.

Beter toegerust
Na deze workshop ben je bekend met begrippen als draagkracht en draaglast, vraagverlegenheid en sociaal netwerk. Ook ben je beter in staat om aan derden structurele hulp te vragen.

Waar en wanneer?
De workshop “Natuurlijk, een Netwerk” wordt gehouden op dinsdag 29 september en dinsdag 13 oktober van 9.30 tot 12.00 uur in de Heerd, van Meurslaan 3 in Heerde. Tussendoor krijg je een kopje koffie of thee.

Op tijd aanmelden
Aanmelden voor deze gratis workshop doen de Hattemers bij Stichting Welzijn Hattem via  info@swhattem.nl  “Doe dat wel op tijd, want er kunnen maar maximaal 15 mantelzorgers aan de workshop deelnemen”, adviseert Monique Scholten tot slot.

Zie ook: www.mantelzorg.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in