Online Pubquiz voor jongeren die opgroeien met zorg

In Hattem wonen zo’n 850 jongeren met ‘zorg voor een naaste’. Speciaal voor hen wordt er een Online Pubquiz georganiseerd. Acteur Matthijs Wind presenteert de quiz, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Matthijs Wind heeft meegespeeld in te series als Draadstaal en Badgasten. Ook is hij in veel commercials te zien.

Aandacht voor jonge mantelzorgers
De Pubquiz wordt georganiseerd door het Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe in samenwerking met de Steunpunten Mantelzorg in de gemeente Apeldoorn, Hattem, Heerde en Voorst. De Steunpunten vinden het belangrijk dat er aandacht is voor de jonge mantelzorgers. Daarom worden er regelmatig leuke activiteiten bedacht.

Hoe doe je mee?
De Pubquiz is op vrijdag 29 januari van 19.00 uur tot 20.00 uur plaats. Als je 12 jaar of ouder bent kun jij je tot 27 januari aanmelden via g.reumer@koppelswoe.nl.
Na aanmelding ontvang je meer informatie.

Steunpunt Mantelzorg
Steunpunt Mantelzorg is er voor al jouw vragen, voor een luisterend oor, informatie, advies en praktische hulp. Stichting Welzijn Hattem is bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00-12:00 uur op telefoonnummer 038-4432881. Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg vind je op www.swhattem.nl/mantelzorgondersteuning/

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in