Met hartjes de voorjaarsvakantie in

Het is voorjaarsvakantie en die begint mooi met een prettig schijnend zonnetje. De Hattemse basisschoolleerlingen hebben nu een week echt vrij; geen thuisonderwijs, maar lekker uitslapen en genieten van het fraaie weer.

De docenten zullen ook blij zijn met de vakantie. Zij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt. Voor de ChristenUnie Hattem vormde dit aanleiding om in het kader van Doe-es-liefdag de Hattemse docenten een hart onder de riem te steken. Marinus Kers en Judith Abrahamsen bezorgden de afgelopen week een kleine versnapering bij de Hattemse basisscholen. De hartjes vielen goed in de smaak bij de meesters en juffen.

Inzet niet zonder risico
Marinus Kers, raadslid voor de ChristenUnie: “De onderwijzers in Hattem zetten zich met hart en ziel in voor de ontwikkeling van onze kinderen. Nu de scholen weer op volle toeren mogen draaien, hebben de docenten het stokje overgenomen van de ouders. Terwijl veel Nederlanders veilig thuis aan de slag kunnen, gaan de leerkrachten dagelijks naar hun werk en staan ze voor de klas. En dat is niet zonder risico’s. Daar heb ik veel respect voor. We zijn, net als de meeste ouders, dankbaar voor hun inzet.”

De Hattemse meesters en juffen waren blij met de aandacht van de ChristenUnie. “Er spreekt veel waardering uit voor ons werk, en dat doet ons goed” aldus een van de onderwijzers.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in