CDA’ers willen wandelen met Hattemers

Het CDA Hattem organiseert wandelingen met inwoners. Vanwege de corona-maatregelen was het moeilijk om Hattemers persoonlijk te ontmoeten. Met een corona-proof wandeling wil men weer persoonlijk met Hattemers het gesprek aangaan.

Fractievoorzitter Teun Juk legt het idee uit: “We organiseren wandelingen in tweetallen: een CDA’er en een inwoner. Inwoners kunnen zelf een startlocatie en één of meer gespreksonderwerpen aandragen. Inwoners kunnen zich bij ons inschrijven om ideeën te delen, wensen door te geven of zorgen te uiten. Op basis van hun inschrijving koppelen we hen aan een relevante CDA’er. De inbreng van de inwoner staat in het gesprek centraal.”

Lokale fracties kunnen het verschil maken
Teun Juk vertelde in Hattem Actueel dat lokale fracties het verschil kunnen maken. Zo heeft het CDA Hattem regelmatig met landelijke en provinciale CDA’ers gesproken over vliegveld Lelystad. “Als lokale fractie kan je juist door de landelijke organisatie ook invloed uitoefenen op dossiers die vanuit Hattem landelijk van belang zijn. Ik ben ervan overtuigd zonder druk vanuit de politieke partij in Hattem Airport Lelystad allang open was geweest,” aldus Juk.
Luister het gesprek met Teun Juk hier na. Het gesprek begint op 32.40 min.

Wat gaat goed en kan beter in Hattem?
Voorzitter van het CDA Hattem Henberto Remmerts vult aan: “Het CDA Hattem is volop bezig met de toekomst en het schrijven van het verkiezingsprogramma. Graag horen we van onze inwoners wat volgens hen goed gaat en wat beter kan in onze gemeente. In tweetallen een wandeling maken door of rondom Hattem is daar een mooie vorm voor, die ook nog eens corona-proof is.”

Wilt jij met het CDA Hattem in gesprek over een bepaald onderwerp tijdens een wandeling? Dan kan je je aanmelden bij secretaris Klasien Leegsma via k.leegsma@gmail.com of telefonisch via 0651508396! Natuurlijk kan je het CDA Hattem altijd benaderen via info@cdahattem.nl of door contact op te nemen met één van de raads-, commissie- of bestuursleden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in