Noorwegen-reis: informatieavond 

Op 14 augustus 2023 start een 10-daagse busreis naar Noorwegen, bedoeld voor Hattemer “senioren”. De reis zal hen voeren langs de highlights van Noorwegen, waaronder een aantal prachtige steden, het natuurschone binnenland, de geweldige fjordenkust, het duizelingwekkende uitzichtpunt “Predikstolen” en de panoramische treinrit Flåmsbana. 
 
Informatieavond
Op maandag 23 januari wordt om 20.00 uur in De Open Poort (Veldhoeve 1) een informatieavond gehouden voor belangstellenden. Daar wordt meer verteld over de 10-daagse route, de bezienswaardigheden, de onderkomens en de verzorging tijdens de reis. Maar ook praktische zaken als verzekeringen en het inschrijven komen aan bod. 
 
Werkgroep 
Dergelijke reizen – met christelijk karakter – werden in het verleden georganiseerd door Sikko Scholma. Een prachtig initiatief, wat bij het vertrek van Sikko overgedragen is aan een drietal personen met reis- en organisatie ervaring.  
“We willen het initiatief van Sikko graag voortzetten: we weten hoe belangrijk deze reizen zijn voor onze oudere medemensen. We verwachten wel een zekere zelfredzaamheid van de deelnemers; Noorwegen vraagt wel iets van de conditie en de mobiliteit”, aldus een werkgroeplid. 
 
De informatieavond begint om 20.00 uur en is gratis te bezoeken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in