Voetballen in nieuwe outfit

Op zaterdag 10 februari werd een mijlpaal bereikt voor v.v.Hattem, toen de eerste jeugdteams hun fonkelnieuwe wedstrijdtenues ontvingen. Het sportpark was feestelijke versierd met geel en blauwe ballonnen. Het waren de mini’s van v.v.Hattem als eersten het nieuwe tenue mochten showen.

Unieke sokken
Het hoogtepunt van de dag was de entree van de teams op het veld, begeleid door opzwepende muziek. Gehuld in hun frisse outfits, straalden de spelers en speelsters trots uit terwijl ze het veld betraden. Het nieuwe shirt, met de kenmerkende Hattem leeuw op een bijzondere manier verwerkt, oogstte bewondering van de aanwezigen.
Maar niet alleen het shirt kreeg de nodige aandacht; zelfs de sokken waren speciaal ontworpen, met daarop prominent het oprichtingsjaar van de club, 1918, te zien.

‘Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van de jeugdsponsoren. v.v.Hattem dankt hen van harte voor hun bijdrage aan het realiseren van deze prachtige nieuwe wedstrijdtenues’, aldus de vereniging.

Zaterdag 24 februari zullen de seniorenteams hun nieuwe tenues ontvangen met een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van v.v.Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in