Gratis informatiemarkt voor startende ondernemers Noord Veluwe

Speciaal voor ondernemers op de Noord Veluwe die maximaal vijf jaar geleden zijn gestart, wordt op zaterdag 26 januari van 09.30 uur tot 13.30 uur de Startersdag Veluwe georganiseerd. Tijdens de Startersdag Veluwe bij Congrescentrum Bouw & Infra in Harderwijk zijn vele regionale experts aanwezig die graag hun kennis willen delen. Ook netwerken met andere ondernemers staat centraal. “Ondernemers starten hun jaar met een boost dankzij de Startersdag Veluwe!”, aldus initiatiefnemer Adinda Keizer.

Informatiemarkt
Bezoekers kunnen op vrijblijvende wijze informatie krijgen op het gebied van financieringen, marketing, websites, boekhouden en huisstijl. De Startersdag Veluwe wordt georganiseerd door Stichting Starterscollectief Veluwe. Dit ondernemersinitiatief wil een bijdrage leveren aan de groei en het succes van startende ondernemers om zo de regionale economie te stimuleren. ZZP Nederland is partner van het event. 

Pitch
Win een podium voor je bedrijf. Dat is de insteek van de pitchwedstrijd waaraan startende ondernemers kunnen deelnemen. Iedereen die zich aanmeldt krijgt een pitchworkshop in januari. Tijdens de centrale opening van de Startersdag Veluwe mogen drie starters zich live presenteren aan de zaal. De jury maakt bekend wie de beste pitch heeft en deze ondernemer krijgt naast mooie prijzen ook veel publiciteit.

Netwerkavonden
“De eerste editie in januari 2018 was een groot succes”, vertelt Adinda Keizer, een van de initiatiefnemers. Zo’n 180 startende ondernemers haalden kennis en nieuwe contacten op de Startersdag Veluwe. “Ook gemeentes waren aanwezig. Al snel werden we benaderd om in diverse gemeentes een netwerkavond voor startende ondernemers te organiseren.” vervolgt ze. Met een werkgroep van vijf starters wordt eind september de eerste netwerkavond georganiseerd in Elburg. Mede-initiatiefnemer Anne de Vos vertelt: “Tijdens de avond hebben we bij de startende ondernemers achterhaald met welke vraagstukken en uitdagingen zij zitten. Aan de hand van hiervan hebben we thema’s uitgewerkt voor de daaropvolgende bijeenkomsten.” Een succes, want ook in november en december zit de zaal vol.

Regio
Dit jaar worden maandelijks netwerkavonden georganiseerd worden. “We hebben er bewust voor gekozen om de bijeenkomsten verspreid door de regio te organiseren. We merken dat er veel animo is en dat ondernemers bereid zijn om van bijvoorbeeld Hattem naar Ermelo te reizen voor de avonden. Uit alle dorps- en stadskernen zijn er ondernemers en dat geeft een mooie dynamiek. Het geeft ons bevestiging en energie om ons ook volgend jaar in te zetten voor deze ondernemers,” sluit Anne af.

Gratis toegang
De Startersdag Veluwe wordt gehouden op zaterdag 26 januari van 9.00 uur tot 13.30 uur bij Congrescentrum Bouw & Infra, Ceintuurbaan 2 in Harderwijk. Toegang is gratis evenals koffie, thee en wat lekkers. Aanmelden kan via www.startersdagveluwe.nl. Inschrijven voor de Pitchwedstrijd kan tot 18 januari.

Starterscollectief Veluwe is een stichting die startende ondernemers (tot 5 jaar) op de Noord Veluwe faciliteert met kennis, informatie en een netwerk. Het doel van de stichting is om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van startende ondernemers en zo de regionale economie te stimuleren.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in