Ondernemers uit Hattem welkom op Startersdag Veluwe

Het Starterscollectief Veluwe organiseert de Startersdag Veluwe, het netwerkevenement voor iedereen op de Noord Veluwe die de afgelopen 5 jaar is gaan ondernemen.

De Startersdag is in Theater Veluvine in Nunspeet, op zaterdag 25 januari tussen 9.00 uur en 12.30 uur. Er is een gratis informatiemarkt met partijen die jouw bedrijf een boost kunnen geven. Daarnaast kun je luisteren naar inspirerende sprekers en uiteraard kun je van gedachten wisselen met andere starters. (tekst gaat verder na de video)

Sprekers
Ook dit jaar heeft de organisatie weer twee boeiende sprekers gevonden. Suzanne Kemps van ProudBreast vertelt over haar oplossing voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Online marketeer Nico de Jong van Onwijs Marketing houdt een persoonlijk verhaal over ondernemerschap.

Business Voice Veluwe
Tijdens de Business Voice Veluwe krijgen vijf startende ondernemers 90 seconden de tijd om zich te presenteren voor een jury op gedraaide stoelen. Draait de jurylid zijn stoel om? Dan wint de kandidaat dat jurylid als coach.

Aanmelden
De Startersdag Veluwe wordt gehouden op zaterdag 25 januari van 9.00 uur tot 12.30 uur in Theater Veluvine in Nunspeet. De toegang is gratis. Aanmelden doe je via www.startersdagveluwe.nl.

Starterscollectief Veluwe is een stichting die startende ondernemers (tot 5 jaar) op de Noord Veluwe faciliteert met kennis, informatie en een netwerk. Het doel van de stichting is om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van startende ondernemers en zo de regionale economie te stimuleren.

De Startersdag Veluwe is branche onafhankelijk. Van timmerman tot productontwikkelaar of zakelijk advies: iedereen is welkom. Een lidmaatschap is bij Starterscollectief Veluwe niet nodig. De bijeenkomst is gratis te bezoeken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in