Vanaf 1 maart helpt nieuw loket Hattemers met verduurzamen

Vanaf 1 maart kunnen inwoners uit de Noord-Veluwse gemeenten Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten met hun energie en duurzaamheidsvragen terecht bij een nieuw loket. Dit nieuwe loket zal de zeven gemeenten en hun inwoners ondersteunen met kleine tips of hulp op maat bij vraagstukken zoals de hoge energierekening, van het gas af gaan, zelf energie opwekken en het verduurzamen en klimaatbestendig maken van huis en tuin.

Afscheid van Veluwe Duurzaam
In de afgelopen jaren konden inwoners en ondernemers terecht bij duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. In opdracht van en namens de gemeenten en het waterschap hielpen zij vele inwoners en ondernemers verder bij hun duurzaamheidsvragen. Zo droeg Veluwe Duurzaam bij aan een steeds duurzamer wordende regio. Daarvoor zijn de zeven gemeenten en het waterschap Veluwe Duurzaam dankbaar.

Na een Europese aanbesteding gaat het Regionaal Energieloket het nieuwe gemeentelijke informatie- en adviesloket voor duurzaamheid verzorgen. In de loop naar 1 maart worden de contactgegevens van het nieuwe duurzaamheidsloket bekend gemaakt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in