Spreekuur Welzijn

Stichting Welzijn Hattem houdt sinds het najaar van 2023 spreekuur in het gebouw van De Open Poort aan de Veldhoeve. Om de inwoners van Hattem nog beter van dienst te zijn wordt het spreekuur uitgebreid met een wijkverpleegkundige. Daarvoor werken de verschillende thuiszorgorganisaties die in Hattem actief zijn samen: Vereen, Buurtzorg, IJsselheem Locatie Hanzeheerd, Buitenhof en Verian.

‘We denken dat het voor inwoners een meerwaarde kan hebben als we deze twee diensten combineren binnen het spreekuur’, aldus Monique Scholten van Stichting Welzijn Hattem. Wijkverpleegkundigen en welzijnscoaches werken al samen binnen Welzijn op Recept. Iemand die door omstandigheden hulp nodig heeft van de thuiszorg merkt soms ook dat de wereld kleiner wordt en bestaande contacten of bezigheden wegvallen. Welzijnscoaches kunnen dan meekijken wat nog wél kan en welke mogelijkheden er zijn.

‘Heeft u een vraag op het gebied van welzijn en/of thuiszorg, loop dan gerust even binnen. We staan u graag te woord. Het spreekuur wordt om de twee weken gehouden op de donderdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur in de even weken. Loop vrijblijvend binnen, de koffie staat klaar’, aldus Scholten.

Het eerstvolgende spreekuur is op donderdag 13 juni. Voor meer informatie: www.swhattem.nl of bel met 038-4432881

Datum evenement: 13-06-2024