Opening 65e Nationaal Kamp Hattem

Benjamin Kat opent 65e Nationaal Kamp Hattem foto NOS/Stefan Heijdendael

Het 65e Nationaal Kamp Hattem wordt op maandag 3 juni rond 15.00 uur geopend door Benjamin Kat. Het is de organisatie opnieuw gelukt om een bekende van de deelnemende kinderen te strikken voor de opening van de Kampweek.

Fiesta de la fiesta!
Benjamin Kat is
presentator en redacteur bij het NOS Jeugdjournaal. Hij is vaak te zien in het ochtend- en avond Jeugdjournaal op televisie en presenteert de online serie Uitgezocht. De afleveringen van deze serie leveren soms wel meer dan 1 miljoen views op. Op 3 juni kruipt Benjamin in de rol van onderzoeksjournalist van het BOS Jeugdjournaal in het toneelspel met een Mexicaanse tint van het 65e Nationaal Kamp Hattem: FIESTA DE LA FIESTA!

Pret voor 250 schipperskinderen
De Kampweek (georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting Bosavontuur Hattem) wordt georganiseerd van
3 t/m 7 juni in de bossen van Hattem. Ruim 250 kinderen (groep 7 en 8) uit het hele land zullen een week lang deelnemen aan allerlei activiteiten, waarbij spelen en leren in de natuur, samenwerking, plezier en avontuur verzekerd is!

Reünie
Voorafgaand aan de
week voor de kinderen, op zaterdag 1 juni, wordt een reünie georganiseerd voor mensen die in het verleden, op wat voor manier dan ook, betrokken zijn geweest bij Nationaal Kamp Hattem. Meer informatie kunt u vinden op www.nationaalkamp.nl of op de socials.

Datum evenement: 03-06-2024