CU politiek proefkanaal verplaatst naar 26 september

0
CU politiek proefkanaal verplaatst naar 26 september
Arend Palland, fractievoorzitter CU, in gesprek met een kiezer

Wat houdt het werk van een raadslid van de ChristenUnie in? Hoe kan ik mijn talenten inzetten voor de Hattemse politiek? Op woensdag 10 juli vanaf 20.00 uur organiseert de ChristenUnie in Banka een nieuw initiatief: een politiek proeflokaal.

De Hattemse ChristenUnie wil voor iedereen die het interessant vindt om nu of in de toekomst op de een of andere manier bij te dragen aan het werk van de Hattemse CU, inzichtelijk maken wat er zoal te doen is voor de stad en voor de partij.

‘Bent of kent u iemand die het misschien leuk zou vinden om zich in te zetten voor de lokale politiek? We nodigen u graag uit op woensdag 10 juli vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de achterzaal van Banka. Uiteraard is er na die tijd gelegenheid om samen een drankje te doen.’

Voetbal?
De Hattemse ChristenUnie draagt niet alleen de stad een zeer warm hart toe, maar ook de samenkomst van familie en vrienden om te genieten van het Nederlands elftal. Mocht Oranje zaterdag zegevieren tegen Turkije en daarmee de halve finale halen, die ook op 10 juli plaatsvindt, dan wordt het proeflokaal verplaatst naar donderdag 26 september.

Datum evenement: 10-07-2024