Genoeg activiteiten op 1 april in Hattem

Morgen is het 1 april, en dat blijkt een bijzonder populaire dag te zijn om activiteiten te organiseren. De Hattemers die het wagen het weer te trotseren, tot nu toe is er helaas regen voorspeld, hebben keuze uit een hele hoop activiteiten. Zo wordt er morgen de jaarlijkse Stiltewandeling georganiseerd, waarbij men een prachtige tocht kan maken door de Hattemse uiterwaarden van de IJssel.

RTV Hattem zendt live uit
Ook is er morgen het begin van het Hanzejaar, dat zal officieel in Kampen worden geopend, maar voor de thuisblijvers is dit live te volgen op RTV Hattem tussen 12.00 en 13.00. De bestuurders van de Hanzesteden gaan als wetenschappelijk experiment met zijn alle de Kogge via een touw door het water trekken. Het belooft een hele happening te worden!

Terrassen- en evenementenseizoen van start
Verder is er ook nog de start van het terrassen- en evenementenseizoen! De terrassen zijn vanaf morgen weer uitgebreid geopend en er zal door Visit Hattem alvast een voorproefje worden gegeven van wat er komend seizoen staat te gebeuren. Onze stadsomroeper zal dit aankondigen en ook worden er flyers uitgedeeld. Vanaf 15.00 uur is er live muziek bij de terrassen en maakt Men in Music er met allerlei verzoeknummers en muzikaal entertainment een gezellig middag van.

Benefietconcert
’s Avonds om 20:00 uur vindt in de Grote- of Andreaskerk een benefietconcert plaats voor hulp aan de slachtoffers van de aardbeving in Syrïe en Turkije. De zangers en instrumentalisten hebben daarvoor de gehele dag hun muzikale tanden in A Mass for Peace van Karl Jenkins gezet. De volledige opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan de hulpverlening.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in