Stiltewandeling in Hattem op 1 april

Verbinding en bescherming. Deze woorden staan centraal in de Stiltewandeling die dichter Hans Lambrechts en dominee Wim Hortensius dit jaar in Hattem organiseren. Organist Jaap Zwart verleent muzikale medewerking. De Stiltewandeling wordt gehouden op zaterdagmorgen 1 april.

Aansluiting bij het Hanzejaar 2023
Het wordt een wandeling door het mooie uiterwaardengebied langs de IJssel. Daarmee sluit de wandeling aan bij het Hanzejaar 2023 waar ook Hattem aan meedoet.
Hans Lambrechts: “Vanuit de Hoenwaard zie je twee Hanzesteden liggen: Hattem en Zwolle. Twee steden langs de IJssel met elk hun eigen geschiedenis. En ook twee gemeenten die via een snelweg, een tweebaansweg, een spoorlijn en een veerpont met elkaar worden verbonden. De muziek, gedichten en inspirerende teksten haken in op de woorden verbinding en bescherming. Ook biedt deze Stiltewandeling weer gelegenheid om, kort voor de start van de Goede Week, de drukte van alledag even te parkeren. En om deels in stilte na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt en de plek van God in je leven.”

Praktische informatie
De Stiltewandeling start om 9.00 uur in de Emmaüskerk aan de Dorpsweg 27, en niet de Andreaskerk.
Rond 11.30 uur keren de deelnemers weer bij dit kerkgebouw terug. Wie slecht ter been is kan ook alleen het startmoment met muziek in de Emmaüskerk bijwonen.
Aanmelden vooraf kan via het mailadres leerhuis@pknhattem.nl
Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Wim Hortensius (038 4524660) of Hans Lambrechts (06 15380698).

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in