Verkeersonderzoek Ridderstraat, Achterstraat en Dorpsweg

Verkeerskundig adviesbureau BonoTraffics voert in opdracht van de gemeente Hattem een verkeersonderzoek uit in de Ridderstraat, Achterstraat en Dorpsweg.

Er wordt van 3 tot en met 5 september onderzocht hoeveel verkeer door de straten rijdt en of dit doorgaand- of bestemmingsverkeer is. Dit gebeurt met camera鈥檚 die bevestigd worden aan aanwezige lantaarnpalen.

Privacy
De gemeente geeft aan dat de privacy gewaarborgd is. “Het verkeersonderzoek wordt uitgevoerd binnen de kaders van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) om de privacy van inwoners, ondernemers en verkeersdeelnemers te beschermen. Er worden geen persoonsgegevens geregistreerd en verwerkt en gegevens worden gepseudonimiseerd, zodat uw privacy gewaarborgd is. Alle camerabeelden worden enkel voor dit onderzoek gebruikt en na afronding van het onderzoek vernietigd.”

Meer weten?
Voor vragen over dit onderzoek kun je contact op nemen met Martijn Bentum van BonoTraffics via m.bentum@bonotra.nl of Jurian Lier, projectleider van de gemeente Hattem: jurianlier@hattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in