ZitFit Hof van Blom weer van start

De enthousiaste sportcoaches van JOGG-Hattem geven weer ZitFit-trainingen voor senioren. Deze trainingen lagen de afgelopen maanden stil vanwege de corona-maatregelen. “Tis hard neudeg um een bittien te beweegn, wie hep al lang genog stil ezeten”, een reactie van een enthousiaste deelnemer.

In de Hof van Blom zaten de senioren gisteren weer helemaal klaar voor voor de ZitFit training. Al zittend (en soms staand) werken zij eraan om in een gezellige en sportieve sfeer lekker fit en vitaal te worden of te blijven.

De oefeningen zijn erop gericht om de gewrichten soepel te houden en de spieren te oefenen. U traint niet alleen spieren, maar ook hart, longen, ingewanden enz. Een groot deel van de oefeningen doen wij zittend op een stoel in gewone kleren.
Na het sporten is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken.

Meedoen?
Wil jij ook samen met deze leuke groep een keertje meedoen? Of ken jij iemand die het leuk zou vinden? Iedere woensdag ochtend om 10.30 uur beginnen ze met oefeningen die een ieder op zijn of haar eigen niveau kan uitvoeren. De kosten zijn 2 euro per keer.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met SWH via e-mail  info@swhattem.nl of telefonisch 038-4432881.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in