Gemeente draait parkeerverbod Allershoeve terug

Begin dit jaar werd er op de Allershoeve een algeheel parkeerverbod ingesteld. Ook voor bewoners kwam dit als een onaangename verrassing. Op die manier gingen er ongeveer 8 parkeerplaatsen verloren. Dit besluit is nu weer teruggedraaid met een kleine aanpassing.

Gehandicaptenparkeerplaats
Het parkeerverbod wordt opgeheven. Wel wordt er een speciale gehandicaptenparkeerplaats aangewezen. Middels deze speciaal aangewezen parkeerplaats is de bijbehorende aanvrager in ieder geval altijd verzekerd van een plek. De overige parkeerplekken komen weer vrij om te parkeren. Een hele opluchting voor veel bewoners. Het besluit is in te zien via OfficieleBekendmakingen.nl.

1 REACTIE

  1. T zou enorm gewaardeerd worden als er naar de omgeving (en vooral op de pleintjes) rondom de Zuidwal wordt gekeken. Parkeren is één groot drama voor de bewoners. Op ons pleintje(nr 16 tm 32) kunnen er buiten de 2 “al” bestaande parkeerplekken zeker nog 3 a 4 extra parkeervakken bij waarbij elke auto gewoon de ruimte heeft om weg te rijden. Het gehele parkeerprobleem in de binnenstad van Hattem kan al op zo’n heel simpele manier enorm worden teruggedrongen. Of ik moet het helemaal verkeerd zien?!🤷🏼‍♀️

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in