Noorwegen: “alleen het weer is wat minder…”

Vijftig senioren uit Hattem en omgeving verblijven op dit moment in Noorwegen voor een 10-daagse rondreis. Tijdens de rondreis worden alle highlights van het zuidelijke deel van Noorwegen aangedaan, zoals de hoogstgelegen treinbaan van Europa, “Flamsbana” , de adembenemende Preikestolen en de steden Bergen en Oslo.

Stichting
De organisatie van de reis ligt in handen van de stichting “Christelijke Seniorenreizen Hattem en omstreken”, die de reis in opdracht van de PCOB afdeling Hattem heeft georganiseerd.
“Er was erg veel belangstelling voor deze reis, we hadden gemakkelijk 2 touringcars kunnen vullen”, aldus de stichting.
De stichting is een voortzetting van de reisactiviteiten, die in het verleden door Sikko Schollema in Hattem werden georganiseerd.

Meerdaagse reizen
De stichting heeft op zich genomen om – zonder winstoogmerk – vooral meerdaagse reizen aan te bieden aan senioren in Hattem. De stichting werkt vanuit een christelijke achtergrond.
Voor het voorjaar van 2024 zijn al diverse bestemmingen de revue gepasseerd. “Als we een volgende reis klaar hebben, zullen we de informatie zo breed mogelijk verspreiden”, aldus de stichting

Terugkeer
Ondertussen beleeft de huidige groep groep het indrukwekkende en prachtige natuurschoon van Noorwegen: een afwisselend landschap met bergen, zee, tunnels, watervallen, grotere en kleinere steden. Er is een grote saamhorigheid binnen de groep.
Woensdag 23 augustus hoopt het gezelschap weer in Hattem terug te keren.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in