Met de PCOB naar de Achterhoek

Op woensdag 2 oktober organiseert PCOB Hattem een dagtrip naar de Achterhoek voor leden en niet-leden. Bij De Open Poort in Hattem vertrekt om 09.15 uur een luxe touringcar richting Museumboerderij Smedekinck in Zelhem. De deelnemers dienen om 09.00 uur aanwezig te zijn voor vertrek.

Museum
Rond 11.00 uur arriveert het gezelschap bij het Smedekinck, een prachtige Achterhoekse museumboerderij met leuke oude stijlkamers, bedsteden, ouderwetse linnenkasten, muziek uit een oude grammofoon, ouderwetse gereedschappen en een kruidentuin met gezellige zitjes. Hier worden de PCOB-ers ontvangen met een kopje koffie of thee en Plaggen Hendrikkoek waarna gidsen een rondleiding verzorgen.

Bronkhorst
Na de lunch is het tijd om met de bus de omgeving te verkennen. Er gaat er een gids mee van het museum dieonderweg leuke en interessante wetenswaardigheden zal vertellen. Tevens is een bezoekje aan en vrije tijd (ca. 45 minuten) in Bronkhorst inbegrepen. Om 15.30 uur rijdt de bus naar Hattem om om 17.00 uur daar weer aan te komen.

Stamppot
Daar is gelegenheid voor een afsluitend stamppotbuffet. De kosten voor deze dagreis bedragen € 50,00 voor leden en € 55,00 voor niet leden. Wie na afloop meegeniet van het stamppotbuffet betaalt € 20,00 bij. Opgeven en meer informatie bij Dick Visser via dickcobivisser@gmail.com of bel 06-21813021 of bij Jasper Beekhuis via 06-21404302. Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 15 mei.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in