Visit Hattem roept op stenen te beschilderen

Misschien heb je ze al eens gezien tijdens het wandelen: Happy Stones. Vrolijk beschilderde steentjes die bij pleinen, bankjes en bomen worden verstopt. Een echte rage op dit moment! Beschilderde stenen die zijn neergelegd om de vinder blij te maken. Het doel is dat de steen op reis gaat en zo steeds een ander blij maakt.

Visit Hattem roept alle kinderen op om actief aan de slag te gaan met het verzamelen van stenen, deze te beschilderen en de Picasso in zichzelf te ontdekken. Is het je gelukt om een leuke steen te maken, lak deze dan af met primer of clear varnish en de steen is klaar om de wijde wereld in te trekken.

Prijzen
Vergeet niet om eerst een foto te maken en deze op Facebook of Instagram te taggen met @kunstfestivalhattem. Visit Hattem verloot namelijk diverse prijzen onder de mooiste creaties uit de getagte foto’s.

Foto: Angela van Erven

Kunstmaand
Tijdens de Hattemse Kunstmaand, die op 1 mei van start gaat en duurt tot en met 29 mei, komen in de etalages van winkels schilderijen te hangen. Terwijl de ouders van de schilderijen genieten, kunnen de kinderen zoeken naar de verstopte Happy Stones die door andere kinderen zijn verstopt. Doe dus mee, want hoe meer Happy Stones, hoe meer mensen een glimlach op hun gezicht krijgen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in