Een bijzondere editie van de Hattemse Kunstmarkt

Elk jaar in mei kun je in Hattem genieten van de Kunstmarkt. Dit jaar is er een passend alternatief gevonden in de vorm van raamexposities. Visit Hattem wil met dit initiatief de winkeliers in de spotlights zetten en voor de kunstenaars een podium bieden om zich te promoten.

De raamexpositiewandeling in Hattem is een mooie kans om coronaproof het werk van regionale kunstenaars te bewonderen. “Een wandelroute die je meeneemt langs unieke winkels en bedrijven in de binnenstad en op een veilig manier Kunst in Hattem laat ontdekken”, vertelt een enthousiaste Marije van Loenen, Coördinator Evenementen van Visit Hattem. (v/h Rond Uit Hattem)

“Geniet al wandelend van kunst”

Meimaand – Hattemse Kunstmaand
De hele (!) maand mei vind je kunstwerken in etalages in de Hattemse binnenstad en lees je meer over de gebruikte technieken en interessante achtergrondverhalen. Benieuwd naar de kunstenaar achter het kunstwerk in de etalage? Enkele Hattemse kunstenaars zijn op de zaterdagen in mei aan het werk in hun atelier voor een kijkje achter de schermen.

Kunstwerk in jouw etalage?
Winkeliers en bedrijven in de binnenstad van Hattem kunnen zich aanmelden als raamexpositie-locatie.

Marije van Loenen: “Een mooie manier op meer aandacht op de winkel te vestigen en de etalage op te fleuren met unieke kunstwerken. Inrichting van de etalage gebeurt op afspraak en ondernemers mogen hun voorkeur aangeven voor een hangend of staand kunstwerk. Er zijn al een aantal aanmeldingen binnen. Meld je voor 1 april aan bij: evenementen@ronduithattem.nl

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in