Webinar Mindfulness voor mantelzorgers

Op maandagavond 25 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur kunnen mantelzorgers deelnemen aan een Webinar Mindfulness. Martha Pastink leert de deelnemers hoe je door Mindfulness (ofwel opmerkzaamheid) kunt stilstaan bij gevoelens en gedachten.

Gedachten kunnen je onbewust veel onrust en stress bezorgen. Je leert je los te maken van je gedachten en inzien dat jij niet je gedachten bent en dat je gedachten ook niet altijd feiten zijn. Door mindfulness leren mantelzorgers zich meer bewust te worden van zichzelf en is er aandacht voor wat ze zelf nodig hebben.  Dit helpt om gezond en in balans te blijven.

Mindfulness is iets wat mantelzorgers echt voor zichzelf doen en wat ze kunnen toepassen in het dagelijks leven. Het kan je helpen om dichter bij jezelf te blijven en echt te voelen hoe het met je gaat.

Aanmelden kan tot donderdag 21 oktober 2021 via moniquescholten@swhattem.nl . Na aanmelding ontvang je een link om te kunnen deelnemen aan het Webinar. Voor vragen en nadere informatie kan je contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg, Monique Scholten telefoon 038 – 44 32 881.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in