Volle bak op de Hattemse Golf en Country Club

Dit jaar bestaat de Hattemse Golf en Country Club 90 jaar. Een speciaal jaar dus, met veel festiviteiten op het programma. Door de Corona werd het wèl speciaal, maar op een hele andere manier dan de bedoeling was.

“Acht weken baan en clubhuis potdicht, dat hebben we in al die 90 jaar niet vaak meegemaakt”, zo laat de HGCC weten. “Toen de baan half mei eindelijk weer werd opengesteld liep het meteen storm. Na zoveel weken afzien wilde iedereen eindelijk wel weer een bal slaan. Omdat er alleen op afspraak gespeeld mocht worden, stond de telefoon meteen roodgloeiend.”

Coronaregels
Ook de Hattemse Golf en Country Club moest wel even wennen aan de RIVM regels. In de baan is het houden van de 1,5 meter afstand natuurlijk geen probleem. En nu het terras en het clubhuis ook weer open zijn, kan er weer nagepraat worden.

Kennismaken met speciaal tarief
Bij de Hattemse Golf en Country Club was er begin dit jaar een  sterke toestroom van nieuwe leden, maar die kwam abrupt tot stilstand door de Corona. Maar nu is alles weer open. “Hoog tijd dus om meer mensen te laten kennismaken  met golf, de mooie baan en de gezelligheid van het Clubhuis de Hattemse Hoeve. Voor een aangepast tarief kan er nu vier maanden lang onbeperkt op de HGCC gespeeld kan worden, inclusief 5 uur gratis groepsles van golfprofessional Michael Unsworth.

Ga voor meer informatie naar www.golfclub-hattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in