Open dag Hattemse Golf & Country Club

Het was een drukte van jewelste op donderdag 20 juli 2023 op de Hattemse Golf & Country Club. Meer dan veertig volwassenen en kinderen bezochten toen de Open Dag van de golfclub.
De deelnemers die al vaker hadden gegolfd kregen de kans om met een lid van de club de mooie baan van de Hattemse te leren kennen. De beginners maakten in een ‘clinic’ kennis met het golfspel.
Na afloop werden er, tijdens de borrel, prijzen uitgereikt. Er bleven veel belangstellenden een hapje eten. Het bleef daarom nog lang gezellig op het mooie terras van de Hattemse. Maar liefst twintig deelnemers besloten lid te worden.

Positieve reacties
De nieuwe leden reageren enthousiast. Merel Degener heeft in het verleden wel eens gegolfd: “De baan van de Hattemse is zo mooi en uitdagend dat ik lid ben geworden na de Open Dag”. Rombout Kruse: “Ik ben direct proeflid geworden na de Open Dag en erg goed opgevangen. Ik kende al een paar mannen en heb inmiddels een aantal malen een rondje gelopen, leuk én gezellig.

Nogmaals een Open Dag
Voor de mensen die deze eerdere Open Dag hebben gemist, komt er een nieuwe kans om kennis te maken met de Hattemse Golf & Country Club. Op zaterdagmiddag 9 september is iedereen, jong en oud, van harte welkom aan de Veenwal 11 in Hattem. De activiteiten starten om 13.00 uur en de Open Dag is rond 17.00 uur afgelopen. Deelname is gratis. Er zijn leuke prijzen te winnen en na afloop is er een hapje en een drankje.
Als je enthousiast geworden bent, kun je bij wijze van spreken meteen een proeflidmaatschap afsluiten.

Opgeven kan via opendag@golfclub-hattem.nl.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in