Werknemers en werkgevers worden geholpen door Groei Vooruit en Upgrade Jezelf

Door de gevolgen van de economische veranderingen en de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, verandert ook onze arbeidsmarkt. In sommige sectoren wordt (bijna) geschreeuwd om werknemers en in andere sectoren is het juist erg krap. “In Hattem willen we graag dat iedereen mee kan doen op een manier die bij hem of haar past. Dit komt niet alleen de mensen zelf ten goede maar ook de economie van onze regio. De platforms Upgrade Jezelf en Groei Vooruit bieden hiervoor allerlei mogelijkheden.” Dit zegt wethouder werk en inkomen Margriet Brouwer. Upgrade Jezelf en Groei Vooruit helpen mee om jezelf te ontwikkelen en beter in te spelen op de vraag naar en het aanbod van personeel.

Voor mkb’ers, werkgevers en zzp’ers
Upgrade Jezelf is opgericht om werkgevers te helpen investeren in zichzelf en hun personeel. Dit heeft een platform vol inspirerende verhalen, specialisten, handige tools en mogelijkheden voor financiële ondersteuning vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle opgeleverd. Werkgevers en mkb’ers met een bedrijf in de regio Zwolle of zzp’ers die hier wonen kunnen een beroep doen op dit fonds. Wie benieuwd is wat Upgrade Jezelf voor jou of jouw organisatie kan betekenen kan terecht op de website upgradejezelfregiozwolle.nl.

Voor inwoners
Ook individuele inwoners kunnen een beroep doen op ondersteuning van de Regio Zwolle. Denk bijvoorbeeld aan omscholen en bijscholen, loopbaancoaching of begeleiding van jongeren op de arbeidsmarkt. Op www.groeivooruit.nl staat meer informatie over deze bijschool- of begeleidingsmogelijkheden.

Over Regio Zwolle
Regio Zwolle is een van de snelst groeiende regio’s van Nederland. Een sterke en vitale arbeidsmarkt is van belang om te kunnen blijven groeien. Dit houdt onder meer in zorgen voor goede investeringsmogelijkheden voor werkgevers, flexibele werknemers en voldoende werk voor jongeren.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in