‘Groei Vooruit’ geeft jou perspectief in (je) werk tijdens de coronacrisis

De coronacrisis zet de arbeidsmarkt op zijn kop. Misschien dreig ook jij je baan te verliezen of zit je al thuis. En misschien overweeg je al langer de overstap te maken naar een kansrijke sector als de zorg, het onderwijs of de techniek.

In deze zware tijd kan Groei Vooruit voor alle inwoners van Regio Zwolle perspectief bieden. Op nieuw werk of ander werk. Daarom heb jij de mogelijkheid om jouw talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Met omscholing, bijscholing en persoonlijke loopbaancoaching.

Heb je nu geen werk? Dan ondersteunt Groei Vooruit jou om weer aan de slag te gaan. En wil je doorgroeien of aan het werk in een andere sector? Ook dan helpt Groei Vooruit je op weg. Dat is prettig voor jou. En ook als regio blijven we vooruit groeien. En daar hebben we allemaal voordeel van. Nu en na de coronacrisis.

Coachingsgesprek
Pak jouw kans op werk en vraag een gratis gesprek aan. De werkcoaches van Groei Vooruit helpen je verder op weg met een gratis coachingsgesprek en, indien nodig, een scholingsvoucher t.w.v. 1500.- voor een opleiding om jouw kansen op een baan te vergroten.

Kijk voor de voorwaarden op www.groeivooruit.nl

 


Over Regio Zwolle

Bestuurlijke organisatie
De Regio Zwolle is een licht en flexibel bestuurlijk samenwerkingsverband van 22 gemeenten en 4 provincies.

Deelnemers
Deelnemers zijn: Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Raalte, Olst-Wijhe, Elburg, Hattem, Oldebroek, Nunspeet, Heerde, Kampen, Dronten, Noordoostpolder, Zwartewaterland, Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Urk, Westerveld, De Wolden, Hoogeveen en Zwolle.

โ€œEr voltrekt zich een groeiproces van herkenning en erkenning. Herkenning van gemeenschappelijke vraagstukken. Erkenning dat we elkaar kunnen helpen bij de oplossing ervan. Zo ontstaat geleidelijk regionaal partnerschap. Een nieuwe (bestuurlijke) beweging is ontstaan.โ€

Vier provincies
Dat โ€˜verbondโ€™ van 21 gemeenten ligt in vier provincies: Overijssel, Gelderland, Drenthe en Flevoland. Dat staat de samenwerking in het geheel niet in de
weg. โ€œWant, vraagstukken zijn grensoverschrijdend, dus oplossingen ook.โ€

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in