Van Wijnen-Smash’70 krijgt Itass-DTK’70 op de knieën

De halve finale van de play-offs van de Tafeltennis Eredivisie Heren is nog niet beslist. Na de 3-2 thuiszege van Itass’DTK was afgelopen zaterdag van Wijnen-Smash’70 de baas in eigen huis. De ploeg won met 3-1. De allesbeslissende wedstrijd van komende zaterdag moet uitwijzen wie er in de finale staat op zondag 19 mei in Hilversum.

Van Wijnen-Smash’70:
1. Viktor Brodd (4)  2. Martijn de Vries  3. Michel de Boer.
Coach: Gerben Last
Itass-DTK’70:
1. Yannick Vostes 2. Barry Wijers  3. Koen Hageraats
(tekst gaat na de video verder)

Na de eerste twee wedstrijden -Viktor Brodd tegen Barry Wijers (3-0) en Martijn de Vries tegen Yannick Vostes (0-3) -zagen we de te verwachten uitslagen en de verwachte 1-1 op het bord staan. Nú zouden de beslissende wedstrijden beginnen!

Michel de Boer wist in een spannende 5-setter te winnen van een goed spelende Koen Hageraats. 2-1 voor Smash’70!  Viktor Brodd kon vandaag zijn wedstrijd tegen Yannick Vostes wel winnend afsluiten en daarmee een derde wedstrijd, op zaterdag 11 mei om 16:00 in Hattem, afdwingen. Die wedstrijd hoor je weer live in het sportprogramma van Radio Hattem.

Van Wijnen-Smash’70 hoopt ook zaterdag weer op een ruime opkomst, support en aanmoedigingen om gezamenlijk met de spelers toe te werken naar winst. En dán kan op 19 mei naar Hilversum kan worden afgereisd voor de finale!


 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in