Moeilijke start voor Van Wijnen/Smash ’70

Van Wijnen/Smash ’70 is zaterdag 10 februari het nieuwe eredivisieseizoen begonnen met een 1-6 nederlaag. Een op papier zware en moeizame wedstrijd tegen de kampioen van de najaarscompetitie, Estillion Maashorst, werd werkelijkheid. Maashorst trad in de sterkst mogelijke opstelling: spelers van het Nederlands team Gabrielius Camara, de Duitser Pekka Pelz en de Zwitser Mauro Schärrer.

Brent Ronde en Tim Gras behaalden in het enkelspel een goed niveau en kwamen tegen Camara nog tot gamewinst. Een overwinning zat er echter niet in. Kopman van de Hattemers, Laurens Tromer wist op overtuigende wijze Schärrer met 3-0 te verschalken. Het dubbelspel leek even naar de Hattemers te gaan nadat Tromer/Ronde op een 2-0 voorsprong kwamen, maar helaas konden matchpoints in de vierde en vijfde game niet verzilverd worden.

Komende weken
De volgende wedstrijd voor Van Wijnen/Smash ’70 is op 18 februari. Dan reist het team af naar Middelstum om het op te nemen tegen mede-playoff kandidaat Klimaatgroep Stars. Een week later op 24 februari wacht de thuiswedstrijd tegen De Boer Taverzo 1 uit Zoetermeer.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in