De Omgevingsvisie van Hattem in 2021

Hoeveel huizen bouwen we de komende jaren in Hattem? Welke voorzieningen moet onze binnenstad hebben? Hoe zorgen we ervoor dat Hattem in 2050 aardgasvrij is? Zomaar een paar onderwerpen uit de Omgevingsvisie, het plan voor de toekomst van onze stad. Deze visie maakt de gemeente Hattem samen met de Hattemers.

In deze visie staat op welke belangrijke onderwerpen Hattem zich de komende jaren gaat richten en in welke richting de gemeente zich moet ontwikkelen. De Omgevingsvisie is onderdeel van de Omgevingswet. Hierin staan alle regels en wetten die te maken hebben met jouw omgeving. Denk aan ruimtelijke ordening, wonen, verkeer, economie, milieu, natuur, duurzaamheid, water en veiligheid. Onderwerpen die iedereen in Hattem raken. Jong, oud, nu en in de toekomst.

Van én voor Hattem
“Met de komst van de Omgevingswet komt er meer samenhang in de nieuwe regelgeving en wordt besluitvorming eenvoudiger gemaakt”, aldus de gemeente Hattem.”Op dit moment stellen we een Omgevingsvisie op. Dit wordt de kapstok voor alle keuzes die we maken voor Hattem. Vanaf half februari kun je over een aantal onderwerpen uit deze visie jouw mening geven. Meer informatie hierover volgt.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in