Studio 19-21

woensdag 19.00-21.00 uur

Elke woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur hoor je Studio 19-21 bij Radio Hattem. In deze 3 uur durende radioshow hoor je muziek uit de wereld van de pop, rock, soul en country.

In het eerste uur zit het item Raad de plaat. Hiermee test presentator Mike jouw muziekkennis. Door middel van een aantal hints is hij op zoek naar de titel en artiest van een plaat. Het antwoord kun je doorgeven via de facebookpagina van Studio 19-22.

De Cut Out in het tweede uur is een muziektrack van maximaal 10 seconden en jij kunt   raden welke dat is. Mike geeft je wel een paar hints. Via de facebookpagina kun jij het antwoord doorgeven.

En in het laatste uur ga je mee op zoek naar een jaartal. Mike draait 4 platen uit een bepaald jaar en jij mag raden uit welk jaar deze komen. Geef het door via facebook!

Ook de Dubbele Dosis en de Coverhit maken deel uit van dit programma. En bij Motown Magic hoor je 2 platen uit de kluizen van het legendarische Motownlabel. Verder komen de Dance Classics, de PowerBallad en heel veel legendarische muziek voorbij.

Kijk ook op facebook.com/RTVHattempresentsStudio1922