Open Dag Golf

De Hattemse Golf & Country Club houdt deze zomer twee Open Dagen: op donderdagmiddag 13 juni om 16.30 uur en op zaterdagmiddag 10 augustus om 13.00 uur. Je bent dan van harte welkom aan de Veenwal 11.

Iedereen, jong en oud, die wil (leren) golfen kan zich opgeven voor één van deze Open Dagen. Er zijn leuke prijzen te winnen en na afloop is er een hapje en een drankje. De Open Dag is gratis.

Programma
‘De beginnende golfer kan kennismaken met het golfspel: het spel wordt uitgelegd en u krijgt de gelegenheid om zelf een balletje te slaan. De ervaren golfer krijgt de kans om samen met een lid onze prachtige baan te leren kennen. Onze uitdagende 9-holes baan ligt in een bosrijke, heuvelachtige omgeving en heeft een mooi, compact, gevarieerd karakter.Als je enthousiast geworden bent, kunt u bij wijze van spreken meteen een proeflidmaatschap afsluiten. Wij informeren je graag over de diverse mogelijkheden om vaker bij ons te komen spelen’, aldus de golfclub.

De Hattemse Golf & Country Club 
Zowel nieuwe leden als golfers die al langer lid zijn voelen zich erg thuis op de Hattemse. Een van de nieuwe leden over het lidmaatschap: ‘Ik ben op 1 januari 2024 lid geworden. De baan was toen wel dicht, maar toen de baan weer open was ben ik direct deel gaan nemen aan de Rabbits op de woensdagmorgen en met een groepje mannen op maandag en vrijdag. En na afloop is het terras (het mooiste van Hattem) een cadeautje. Mijn conditie is enorm verbeterd én het is hartstikke gezellig.’

‘Golfen is gezond én leuk: je bent lekker in beweging, in goed gezelschap, in een prachtige omgeving. Wat wil je nog meer? Aarzel dus niet en meld je aan voor de Open Dag.’
Opgeven kan via opendag@golfclub-hattem.nl

Datum evenement: 13-06-2024