Hanzeheerd zoekt (gepensioneerde) verzorgenden en verpleegkundigen

Hanzeheerd heeft een oproep op hun website geplaatst voor (gepensioneerde) verzorgenden en verpleegkundigen.

Inge van Loo, Manager Wonen Welzijn Zorg van Hanzeheerd: ‘Wij zoeken met name verzorgenden en verpleegkundigen die ingezet kunnen worden in de zorg. Vanwege ziekte van de eigen medewerkers hebben we behoefte aan mensen die ons de komende weken willen ondersteunen.’

‘Helaas hebben medewerkers corona, maar ook cliënten. Die verblijven in een speciale corona-unit. Mensen die ons willen helpen, kunnen ervoor kiezen of zij wel of niet in deze unit willen werken. Je kunt naar keuze werken in De Bongerd in Hattem en/of Brinkhoven in Heerde,’ vertelt Van Loo. Mensen die interesse hebben en (nog) BIG-geregistreerd zijn, kunnen bellen of e-mailen met Hanzeheerd voor een geheel vrijblijvend informatiegesprek.

Contactgegevens
M. (06) 13 20 84 93‬ | E-mail ivanloo@hanzeheerd.nl | E-mail gsloot@hanzeheerd.nl

Inzet militairen
In het voorjaar werkten militairen mee bij de lokatie Brinkhoven in Heerde. ‘We kunnen nog geen beroep doen op het leger en proberen eerst zelf voldoende mensen te regelen. Daarin werken we ook samen met Extra handen voor de zorg.‘ Extra handen voor de zorg is een breed, niet-commercieel samenwerkingsverband van regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus, Nu’91, CNV, Actiz, andere brancheverenigingen, beroepsverenigingen, Extra ZorgSamen en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Bezoek nog mogelijk
In De Bongerd zijn momenteel elf bewoners besmet met corona. Zij zijn opgenomen op de twee COVID-afdelingen in De Bongerd. In de zorgwoningen is alles rustig.
In Brinkhoven zijn vijf bewoners positief getest op corona. Zij zijn opgenomen op de COVID-afdeling in Brinkhoven. In de aanleunwoningen is het momenteel rustig.  ‘Per dag mogen bewoners één bezoeker ontvangen. Dit geldt ook voor bewoners die corona hebben. De bezoeken vinden dan plaats in speciale beschermende kleiding. Maar we zijn heel blij dat we het huis open kunnen houden,’ besluit Van Loo.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in