GGD vaccineert in de Open Poort tegen corona

Ook dit jaar vaccineert de GGD Noord- en Oost-Gelderland nog tegen corona. Dit doet men op verschillende tijdelijke locaties, om iedereen die dat wil nog de kans te geven langs te komen. De Open Poort in Hattem in zo’n locatie. De GGD is daar (vandaag) 16, 17 en 18 maart aanwezig. Op donderdag 16 en vrijdag 17 maart wordt er geprikt tussen 11.00 en 19.30 uur en op zaterdag 18 maart tussen 11.00 en 17.00 uur. Dit kan zonder afspraak.

 

Vaccinatie en corona
De coronabesmettingen zijn momenteel weer hoger. Hoewel het ziekteverloop voor iedereen verschillend en gelukkig vaak niet ernstig is, kan het toch een fijn idee zijn ingeënt te zijn, om zo het verloop van een besmetting zo goed mogelijk te maken. Daarom wordt er nu door de GGD gevaccineerd met het nieuwste vaccin van Pfizer, dat ook bescherming biedt voor de laatste grote mutaties van het virus, zoals de Omicron variant. Door verschillende locaties meerdere dagen aan te doen hoopt de GGD zo dicht mogelijk bij te mensen te komen en zo problemen als vaste tijden/afspraken en vervoersproblemen weg te nemen en iedereen die wil te kunnen vaccineren.

Praktische informatie
Waar: De Open Poort, Veldhoeve 1 in Hattem
Wanneer: 16, 17, 18 maart 2023
Hoe laat:
Op donderdag 16 en vrijdag 17 maart tussen 11.00 en 19.30
Op zaterdag 18 maart tussen 11.00 en 17.00
Meenemen: geldige identiteitskaart (en een mondkapje, deze worden eventueel ook ter plekke verstrekt)

Zie voor meer informatie over de vaccinatielocaties in deze regio en de actuele vaccinatietijden: www.ggdnog.nl/vaccinatielocaties

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in