Circus in de zorg kwam naar de Bongerd

Op de warmste 8 juli ooit had het CIRCUS IN DE ZORG afgelopen zaterdag haar tent opgezet bij het verzorgingstehuis de Bongerd in Hattem. Dit om 3 voorstellingen te verzorgen voor de bewoners van de Bongerd en andere belangstellenden en hen zo te laten genieten van een bijzonder evenement.

Genieten met zijn allen
Dat is precies wat er gebeurde, de mensen hebben flink genoten van het optreden van de artiesten. Bewoners van verzorgingstehuis de Bongerd en de aanleunwoningen, bewoners van verzorgingstehuis het Baken en andere bewoners van Hattem en omgeving, jong en oud werden verrast met spannende acts van de acrobaten en clown Willy maakte jong en oud aan het lachen. Kinderen hielpen de clown soms mee in een voorstelling. Het was bijzonder om te zien hoe jong en oud met elkaar zo’n evenement beleven.

Complimenten
Stichting Vrienden van de Bongerd maken complimenten aan de activiteitenbegeleiders van de Bongerd en de vrijwilligers die dit samen fantastisch hadden georganiseerd, daarbij financieel ondersteund door de Stichting Vrienden van de Bongerd die zo haar 20-jarig bestaan op een bijzondere manier met de bewoners vierde.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in