Circus in de Zorg komt naar de Bongerd

Stichting Vrienden van de Bongerd viert haar 20-jarig bestaan met een bijzonder evenement voor bewoners van woonzorgcentrum De Bongerd en andere belangstellenden.
Woonzorgcentrum De Bongerd had hoog op haar “verlanglijstje” staan om het Circus in de Zorg naar Hattem te halen voor haar bewoners. Dit, om na een lange periode, waarin het moeilijk was iets te organiseren (tijdens de pandemie) de bewoners wel op een heel bijzondere manier te laten genieten van een evenement. De Stichting Vrienden van de Bongerd heeft besloten om zo haar 20-jarig bestaan dit jaar te vieren met de bewoners en andere belangstellenden.

Het circus komt!
Circus in de Zorg zet haar tent op vrijdag 7 juli om 19:00 uur met liefde op bij De Bongerd. Dat opbouwen is al een beleving op zich. Als daarna de clowns, acrobaten en andere artiesten in kostuum arriveren is het feest al bijna compleet. En dan moeten de voorstellingen nog beginnen op zaterdag 8 juli.

Foto: Circus in de Zorg

Show die past bij de bewoners
De show zelf is al net zo persoonlijk en helemaal afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Of dat nu ouderen, gehandicapten of mensen met een beperking zijn. Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Zit iedereen? Dan gaan de lichten uit, start de muziek en stapt de circusdirecteur in de spotlight. De show begint.
Acrobaten doen spannende acts in de lucht, de clown maakt jong en oud aan het lachen en hondjes dartelen door de piste. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting.

Tijden en prijzen
De shows zijn (op 8 juli) van:
– 11:00 tot 12:00 uur
– 13:30 tot 14:30 uur
– 15:30 tot 16:30 uur

Uiteraard is de toegang voor de bewoners van De Bongerd en aanleunwoningen helemaal gratis. Voor derden is er een beperkt aantal kaarten nog beschikbaar tegen betaling van €7,50,- en voor kinderen onder de 10 jaar €2,50,-

Heeft u belangstelling, neem dan op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur contact op met De Bongerd via 038-4445851 of per mail: p.wiegman@ijsselheem.nl
U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht terug over uw entreekaarten.

Circus zonder drempels
Circus in de Zorg maakt plezier en vertier toegankelijk. Iedere voorstelling vertelt een verhaal, prikkelt en roept herinneringen op. Het circus verbindt verschillende doelgroepen en koppelt authentieke circusdisciplines aan artistieke ontwikkeling. De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse beslommeringen even helemaal doet vergeten. Zo verhoogt Circus in de Zorg de kwaliteit van leven voor jaarlijks ruim 51.000 ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking in heel Nederland.
Zie voor meer informatie www.circusindezorg.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in