Volleybaldames HVV nemen na zware strijd winst mee naar huis

Afgelopen zaterdag speelden de Berends&Slump HVV-dames tegen Blok EVC in Vaassen. Door verschillende oorzaken waren de dames verre van compleet.

De dames moesten ook dit keer weer even op gang komen en hadden met regelmaat moeite met de service van Blok EVC. Hierdoor liep HVV vaak net achter de feiten aan. De eerste set ging verloren met 19-25.

De tweede set werd een hele spannende set, waarin erg hard gewerkt werd en aan beide zijden met de service redelijke series gemaakt werden. En zo was het in de buurt van de 25 stuivertje wisselen, maar werd het pas bij 28-30 voor Blok EVC beslecht.

De derde set had een beetje hetzelfde beeld. Er werd veel verdedigd en gehaald, het directe scoren liet soms even op zich wachten. Maar met name door slimme, geplaatste ballen kwam HVV op voorsprong en wisten ze dat dit keer vast te houden met 25-22 ging de set naar Hattem.

De vierde set werd er hard gewerkt, ook al sloeg de vermoeidheid al behoorlijk toe. Met gerichte services werden speelsters bij Blok EVC opgezocht. De coach van Blok EVC zette veelvuldig wissels in om het ritme eruit te halen. Maar HVV wist deze set te overtuigen met 25-15.

Op naar de 5de set, nog even vol gas en zo wisten de dames na ruim 2 uur spelen met 16-14 de winst naar Hattem mee te nemen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in