Mooie overwinning van HVV-dames

De volleybaldames van HVV speelden zaterdag een heuse derby in en tegen Wezep.

De eerste set ging gelijk op. Er werd hoogstaand gespeeld, wat resulteerde in spannende en spectaculaire rally’s. Er werd uiteindelijk verdiend gewonnen met 25-23.

De 2e set startte voortvarend. Binnen no-time stonden de dames van HVV op een 12-3 voorsprong. Maar daarna liet de routine het afweten een moest er voor elk punt geknokt worden. Ondanks een achterstand van 19-23 wist HVV het uiteindelijk toch om te buigen in een 25-23 setwinst.

3e Set: opnieuw een vliegende start en een snelle voorsprong. De dames van HVV weten elkaar goed te vinden en leveren punt na punt. Helaas kosten persoonlijke fouten wat tegenpunten en daardoor verzuimt HVV om snel af te rekenen met de tegenstander.
Maar ook de tegenstander raakt de concentratie kwijt en maakt persoonlijke fouten. Het laatste deel van de derde set gaat gelijk op. HVV wint uiteindelijk met 25-17.

Met een zekere overwinning op zak raakt HVV in de 4e set even de concentratie kwijt en raken ze op achterstand. Maar halverwege de set herpakken de dames zich en de inhaalrace wordt gestart. Punten vallen over en weer. Met een laatste krachtsinspanning trekken de dames de set naar zich toe. Een verdiende vijfpunter voor HVV