RTV Hattem vernieuwt tekstTV

RTV Hattem maakt gebruik van diverse media; radio, tv, website, Twitter, Facebook en Instagram. Voor de uitzending van programma’s op tv en tekstTV heeft RTV Hattem nu een update doorgevoerd van haar narrowcasting-programma. Het programma biedt uitgebreide mogelijkheden voor het plaatsen van teksten, foto’s, video’s en embedded internet-informatie en levert daarmee een ruim scala aan informatie.

“Het programma biedt aan de voor- en achterkant grote mogelijkheden,” aldus Alex van Winkoop, secretaris van RTV Hattem. “Voor de kijker is het veel aantrekkelijker geworden. Voor de gebruiker is het programma eenvoudiger te bedienen en – omdat het in de cloud is – vanaf elke locatie met een internetverbinding te gebruiken.”
De layout van het beeldscherm is aangepast en straalt verbinding uit met de RTV Hattem-website.

Live beelden vanuit de stad
“Door de uitgebreide mogelijkheden leent het programma zich ook beter voor reclame-uitingen en live-beelden,” vertelt Van Winkoop. “Zo denken we er over na om met enige regelmatig live beelden uit de binnenstad van Hattem te laten zien, bijvoorbeeld tijdens een festival.”

Ook biedt het nieuwe programma mogelijkheden om samen te werken met bijvoorbeeld winkeliers die een tv-scherm in hun winkel hebben. Naast de eigen informatie die de winkelier op het eigen tv-scherm heeft, kan zou een afwisseling van Hattems nieuws en eigen beelden kunnen draaien.

Kijk hier op welke frequenties TV Hattem is te ontvangen

Klik hier om TV Hattem live  via internet te bekijken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in