Inloopavond over woningbouw op ’t Veen

Op 7 mei organiseert de gemeente met BDP Ontwikkeling en Nikkels Projecten BV een inloopavond over het voornemen een bestemmingsplanprocedure te starten om woningbouw mogelijk te maken op bedrijventerrein ’t Veen. Het plangebied ligt in het noorden van het bedrijventerrein, aan weerszijden van de Populierenlaan en omvat de locaties plaatselijk bekend als Antarctica, BeterBed en kringloopwinkel.

Bouwbedrijf Nikkels werkt hard aan de planvorming van ‘t Veen in Hattem, de uitkomsten van de woonwensenenquête worden hierin meegenomen. De gemeente verwacht voor de zomer het bestemmingsplan in procedure te brengen. In het tweede kwartaal start Bouwbedrijf Nikkels met de ontwikkeling van fase 1, kort daarna wil het bedrijf een concept ontwerp voor de wijk presenteren. Naar verwachting zal eind dit jaar deze fase in verkoop kunnen gaan. Medio 2020 zal dan de bouw starten van fase 1.

Met de inloopavond op dinsdag 7 mei voldoet de gemeente aan de inspraakverordening. De inloopavond begint om 19.00 uur en zal tot 20.30 uur duren. Plaats: MFC De Marke, Daendelsweg 2 in Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in