Kick-off Steunouder-project Hattem

Afgelopen donderdag, 27 juni jl. vond de officiële ondertekening plaats van het project Steunouder Hattem. De overeenkomst werd getekend door Mathilde Stam, directeur Stichting Welzijn Hattem, en Maria Wassink, directeur Steunouder Nederland. Daarna volgde een goed bezochte kick-off van het project dat in samenwerking met Steunouder Nederland, Oranje Fonds, CJG Hattem en Stichting Welzijn Hattem is opgezet.

Enthousiast en indrukwekkend
Tijdens de bijeenkomst vertelden vraag- en steunouders uit Kampen over hun ervaringen met het steunouderschap. Deze ervaringen drukten niet alleen enthousiasme uit, maar de persoonlijke verhalen die werden gedeeld, waren met name indrukwekkend. Tot slot trapte verantwoordelijk wethouder, Martijn Hospers, de kick-off en daarmee het project Steunouder af met een letterlijke aftrap met een bal.

SWH nodigt ouders, die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, uit zich te melden. Ook is de stichting op zoek naar geïnteresseerden die affiniteit met kinderen hebben en die mogelijk steunouder willen worden. Je kan hiervoor contact opnemen met Ellen Snijder, projectleider Steunouder van Stichting Welzijn Hattem via telefoonnummer 038 4432881/06-12530048 of via e-mailadres ellensnijder@swhattem.nl

Meer informatie over Steunouder kan je vinden op de website: https://steunouder.nl/Hattem

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in