Gratis online advies energiebesparing voor Hattemers

Inwoners van Hattem kunnen online gratis advies krijgen via het loket Veluwe Duurzaam over bijvoorbeeld energiebesparing en de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Veluwe Duurzaam, dat in opdracht werkt van de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Elburg, Nunspeet, Oldebroek en Hattem, heeft hiervoor een online energie-spreekuur. Tijdens dit spreekuur kun je een vraag stellen over het verduurzamen van je woning. Bijvoorbeeld hoe je het beste je thuiswerkplek op zolder kunt isoleren of wat een goed alternatief is voor je oude cv-ketel.

Passend advies
“Een van onze energieadviseurs geeft advies dat past bij jouw woonsituatie. Zij zijn onafhankelijk en op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving’, aldus Veluwe Duurzaam. Het spreekuur is voor Hattemers die al bezig zijn met duurzaamheid, maar ook voor hen die zich nog aan het oriënteren zijn

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor een gesprek met een energieadviseur via de website van Veluwe Duurzaam. Je hoofdvraag en aanvullende informatie -waaronder de tekeningen of nota’s- kun je bij de aanmelding alvast doorgegeven. Hoe meer informatie er voorafgaand aan het gesprek wordt aangeleverd, hoe efficiënter het gesprek zal verlopen. Een adviesgesprek duurt ongeveer 25 minuten. Iedereen die zich aanmeldt, kan zelf een dag en tijdstip tussen 18.00 en 20.00 uur uitkiezen. Je kunt kiezen uit de volgende opties: bellen, videobellen via WhatsApp of Skype. Aanmelden kan op www.veluweduurzaam.nl/advies/energiespreekuur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in