Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe; het nieuwe loket voor inwoners met vragen over duurzaamheid

Inwoners uit de Noord-Veluwse gemeenten Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen vanaf 1 maart 2023 bij het nieuwe Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe terecht. Zij zijn hét startpunt voor inwoners die willen verduurzamen. Het nieuwe gemeentelijke én regionale loket helpt inwoners met informatie en advies over energie besparen en klimaatadaptatie.

Meer comfort, een lagere energierekening en een beter klimaat
Voor de gemeenten is belangrijk om inwoners te blijven stimuleren en helpen om in en rond het huis duurzaamheidsmaatregelen te nemen. Of het nu gaat om energie besparen, verduurzamen of de eigen omgeving klimaatbestendig inrichten, het draagt allemaal bij aan klimaatdoelstellingen. Ook brengt het de inwoners meer comfort, een lagere energierekening en een beter klimaat. Niet alleen voor nu, maar ook voor volgende generaties.

Nieuwe website en contactgegevens
Het nieuwe duurzaamheidsloket is te vinden op www.duurzaamheidsloketnoordveluwe.nl. Bellen kan met 088 – 525 41 10 (lokaal tarief). Na een Europese aanbesteding is het Regionaal Energieloket de partij die het nieuwe gemeentelijke en regionale duurzaamheidsloket namens de regiogemeenten verzorgt.

Afscheid van Veluwe Duurzaam
Vanaf 1 maart stopt duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. In opdracht van en namens de gemeenten en het waterschap hielpen zij de afgelopen jaren vele inwoners verder bij hun duurzaamheidsvragen. Daarvoor zijn de zeven gemeenten en het waterschap Veluwe Duurzaam dankbaar. Via Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe wordt de ambitie doorgezet om de regio steeds meer te verduurzamen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in