Wildwandeling op landgoed Petrea

De boswachter van Geldersch Landschap & Kastelen neemt je op woensdag 12 december mee om te speuren naar sporen op landgoed Petrea. Het is bijna winter en dat is ook te zien in de natuur. Zoogdieren gaan een moeilijkere tijd tegemoet nu er geen groen meer groeit. De meeste dieren doen geen winterslaap.

Daarom zwerven ze overdag of ‘s nachts rond op zoek naar iets eetbaars. Daarbij laten ze sporen achter, die op zandpaden goed te zien zijn. De wandeling voert je mee naar plekken waar de kans het grootst is om sporen te zien van wilde zwijnen, reeën en edelherten.

De start van de wandeling op woensdag 12 december is om 14.00 uur op de parkeerplaats op de hoek van de Leemculeweg in Hattem en de Wapenvelder Molenweg, die overgaat in het fietspad Hessenpad. De parkeerplaats ligt vanaf Hattem ruim 1 km voorbij Molecatenpark de Leemkule. De wildwandeling duurt ongeveer 2 uur en kost 5,00 euro p.p. Voor de donateurs van het Geldersch Landschap & Kasteelen is het gratis op vertoon van een geldig lidmaatschapsbewijs.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in