Aangepaste route van de Buurtbus (lijn 506) door werkzaamheden

Vanaf morgen (28 juni 2023) zal de lijndienst 506 in Hattem een aangepaste route volgen als gevolg van werkzaamheden aan de Eijerdijk. Normaal gesproken rijdt de bus onder andere via de Dorpsweg, Zuidwal, Stadslaan en Stationslaan richting de Geldersedijk. Op marktdagen is deze route echter niet mogelijk, waardoor er altijd een omleiding via de Eijerdijk en Verlengde Parklaan wordt genomen.

Aangepaste route gedurende werkzaamheden
Gedurende de eerste fase van de werkzaamheden, van 26 juni 2023 tot en met 6 oktober 2023, zal er op woensdagen (marktdagen) daarom een speciale omleiding gelden. De aangepaste route gaat dan over de Dorpsweg, waar de bus linksaf de Kleine Gracht (bij de Boni) op gaat en vervolgens doorrijdt naar de Geldersedijk, via het Voermanplein.

Tijdens deze omleiding komen dus enkele straten te vervallen in het reguliere traject, waaronder de Zuidwal, Stadslaan, Stationslaan, Nieuweweg, Bevrijdingweg en Schipperswal. Als gevolg hiervan zullen de haltes de Bongerd en Stationslaan tijdelijk niet bediend worden en zal ook de stopplaats Zoethout komen te vervallen.

Voglende fases
Het is nog niet bekend wat de precieze gevolgen zullen zijn voor de andere fasen van de werkzaamheden. Voor actuele reisinformatie en eventuele verdere vragen wordt aangeraden contact op te nemen met de vervoersmaatschappij of de gemeente Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in