Burgemeester ontvangt Kito-boek

Donderdag 6 juni 2019 was de officiële presentatie van het boek Kito op Huize Bonenburg. Samen met leerlingen van basisschool het Kristal uit Heerde ontvingen schrijfster Sandra Oosterveen en cultuurmakelaar Edith Koridon Burgemeester Koops. De burgemeester kreeg van twee leerlingen een exemplaar van het boek.

 

 

De kinderen waren allemaal verkleed als ridders en prinsessen. Zij hadden Huize Bonenburg al bezocht en wisten daardoor heel goed wie Kito was. De burgemeester kende het boek ook, want haar dochter heeft met haar schoolklas ook al een bezoek gebracht aan Huize Bonenburg. Het exemplaar dat zij van de leerlingen heeft gekregen, geeft ze daarom aan haar zoon.

De kinderen uit de klas kregen van de burgemeester een eigen exemplaar van het boek. Dat vonden ze heel leuk. Een aantal vroeg zelfs om een handtekening en die hebben ze natuurlijk gekregen.

Het boek Kito op Huize Bonenburg wordt gebruikt in de Erfgoedlessen van Cultuurplein Noord Veluwe en is in iedere (internet)boekhandel te koop.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in